Final piece images before exhibition 

As you can see from my final piece it is centred in the space. This meant that I had to consider the piece from all angles. Over all I am really happy with the outcome , I think that by adding the muslin piece that is hung above the plinths to create height has allowed me to create a sense of growth upwards. Read more in my final evaluation to see what I think has worked most effectively. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s